Winkel Geldrop
 040 - 286 25 71
Keuze 1 Winkel 
Keuze 2 Werkplaats

di-vr: 09:00 - 18:00
za: 09:00 - 17:00

fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner

Sleutelservice


Bij de aankoop van een nieuwe fiets krijgt u altijd twee sleutels mee. Raakt u een fietssleutel kwijt, bestel dan gelijk een nieuwe sleutel. Het is niet alleen altijd handig om een extra fietssleutel te hebben maar als de fiets wordt gestolen, heeft u 2 originele sleutels nodig voor de verzekering.

Bestel hier een nieuwe fietssleutel van het merk Abus, Axa-Basta of Trelock

U kunt hier online een originele fietssleutel bijbestellen voor fietssloten van Abus, Axa-Basta of Trelock. Voor een sleutel van een fietsslot van een ander merk, kunt u bij ons in de winkel informeren naar de mogelijkheden.

Om te kunnen bestellen heeft u het juiste sleutelnummer nodig. U vindt het sleutelnummer altijd op de (reserve)sleutel, de garantiekaart of op de polis van de fietsverzekering. Het nummer bestaat uit cijfers en/of letters.

Bestel uw Abus sleutel
Bestel uw Axa sleutel
Bestel uw Trelock sleutel

Is de fiets verzekerd tegen diefstal?

Heeft u een sleutel bijbesteld en heeft u een fietsverzekering? Geef dit dan direct zelf aan de verzekeringsmaatschappij door of kom met uw kopiesleutel langs in de winkel. Dan melden wij het voor u bij de verzekeringsmaatschappij en wordt het aangepast op uw polis. Bij diefstal van de fiets moet u namelijk 2 originele fietssleutels aan de verzekeringsmaatschappij kunnen overleggen. De reservesleutel die u ontvangt, is gemerkt met een C van “copy”.

Als uw fiets gestolen is
<p>Wij helpen u om uw diefstalclaim snel en goed af te handelen.&nbsp;Bij diefstal dient u altijd binnen 5 dagen na constatering aangifte te doen bij de politie.</p>

Wij helpen u om uw diefstalclaim snel en goed af te handelen. Bij diefstal dient u altijd binnen 5 dagen na constatering aangifte te doen bij de politie.

Schade van uw fiets melden
<p>Mocht u schade krijgen dan doen wij ons best om uw schadeclaim zo snel mogelijk te behandelen.&nbsp;Bij cascoschade aan uw fiets is het van belang dat u duidelijk omschrijft wat er is gebeurd en of de schade mogelijk te wijten is aan een ander.</p>

Mocht u schade krijgen dan doen wij ons best om uw schadeclaim zo snel mogelijk te behandelen. Bij cascoschade aan uw fiets is het van belang dat u duidelijk omschrijft wat er is gebeurd en of de schade mogelijk te wijten is aan een ander.

Online gegevens wijzigen
<p>Zorg ervoor dat wij altijd uw actuele adres- en contactgegevens hebben, om zo goed verzekerd te blijven. Gaat u verhuizen of wijzigen uw contactgegevens? Geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door onder vermelding van uw polisnummer.</p>

Zorg ervoor dat wij altijd uw actuele adres- en contactgegevens hebben, om zo goed verzekerd te blijven. Gaat u verhuizen of wijzigen uw contactgegevens? Geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door onder vermelding van uw polisnummer.