fietsbannerOnze vakmensen

Onze vakmensen dragen de visie van John Vermeulen Fietsen uit en hebben specialistische kennis in huis om u te kunnen voorzien van het juiste advies en maatwerk. U bent altijd welkom bij ons voor een praatje of advies.

fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner

Werkplaats


Werkplaats regeling seizoen 2024

 • Om de wachttijden voor reparatie & onderhoudswerkzaamheden aan fietsen die bij ons zijn gekocht niet te ver te laten oplopen kiezen we er voor om van 1 maart tot 1 oktober 2024 geen onderhoud en/of reparaties uit te voeren aan fietsen die niet bij ons zijn gekocht.
 • Hierop maken we de uitzondering van noodreparaties zoals een lekke band of een gebroken ketting.
 • Het is enorm druk in onze werkplaats en hiermee houden we de wachttijden nog enigszins beperkt voor onze eigen klanten.

Tarieven (e)-leenfietsen seizoen 2024

 • Is je fiets bij ons gekocht? Dan is een leenfiets gratis.
 • Heb je je fiets niet bij ons gekocht? Dan betaal je € 4,- per dag voor een gewone leenfiets en € 9,- per dag voor een elektrische leenfiets.
 • Leenfietsen dienen vooraf gereserveerd te worden.

Hoe maak je een afspraak?

 • Plan zelf een afspraak in via onze online werkplaatsplanner Werkplaatsplanner Geldrop of je kan bellen om een afspraak te maken 040 2862571. Uiteraard ben je ook welkom in onze werkplaats om daar samen met onze monteur een afspraak te maken.
 • Op de dag van je afspraak kan je je fiets brengen in het eerste uur dat onze werkplaats geopend is. Of je brengt de fiets de dag van tevoren, binnen onze openingstijden.
 • De openingstijden van onze werkplaats zijn van dinsdag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.
 • Je ontvangt een sms en/of mail als je fiets weer gereed is om opgehaald te worden.
 • Heb je een lekke band? Dan kan je je fiets brengen, zonder afspraak, en zullen we je fiets binnen 2 werkdagen weer gereed hebben.

Welke fietsen worden bij John Vermeulen Fietsen onderhouden?

 • In het algemeen voert John Vermeulen Fietsen enkel reparaties en onderhoud uit aan fietsen die bij ons zijn gekocht, hiermee geven we voorrang aan John Vermeulen Fietsen-klanten. We leggen je graag uit waarom.
 • We hebben een speciale band met de merken die we zelf verkopen. We hebben ze zorgvuldig geselecteerd op basis van onze eigen ervaring. Bij John Vermeulen Fietsen zijn we fietsers die andere fietsers helpen. We kennen de geschiedenis en kwaliteit van onze merken. We onderhouden uitstekende relaties met de fabrikanten. Garanties, bestellingen van extra onderdelen, reserveonderdelen, retourzendingen en technische ondersteuning dag gaat allemaal vlot. We zijn partners.
 • Tijdens drukke periodes kan het zijn dat we geen onderhoud kunnen bieden aan fietsen die niet bij ons zijn gekocht. Op deze manier geven we voorrang aan John Vermeulen Fietsen klanten. We willen eerlijk zijn en dit duidelijk maken want wij staan voor eerlijkheid en transparantie.

Goed onderhoud betaalt zich altijd terug. Of het nu gaat om uw stadsfiets, bakfiets of e-bike: u zult merken dat de onderdelen van uw fiets minder hard slijten wanneer u er structureel onderhoud aan laat uitvoeren. Bovendien hoeft u daardoor minder vaak reparaties te laten uitvoeren.
U kunt rekenen op de beste service en het beste onderhoud aan uw fiets. In onze werkplaats werken vakkundige technici. Stuk voor stuk hebben zij passie voor fietsen en houden ze hun kennis constant op peil. Mocht uw fiets toch een reparatie nodig hebben, dan lossen onze vakmensen het natuurlijk voor u op.

Onze merken

Advanced Ebike
De unieke synergie tussen frame, aandrijving en componenten is geïnspireerd door uw behoefte als gebruiker. De nieuwe Ebike Das Original serie is daarom ontwikkeld met de nieuwste frametechnologie en combineert een hoge functionaliteit met fraai design. Voor ons is het belangrijk dat u zorgeloos kunt fietsen.
Bulls
Sinds 1995 maakt BULLS sportieve fietsen volgens de hoogste kwaliteitstandaard in bijna elke prijsklasse: van de mountainbike voor beginners tot de carbon racemachines die gebruikt worden in wereldbeker wedstrijden.
Cortina
Ontdek Cortina - of we nu naar het werk gaan, naar school, stad of de sportclub: onze fiets moet altijd voor ons klaarstaan. Met dat in gedachten ontwikkelen wij onze fietsen: e-bikes, snelle designfietsen en family bikes. En ja, ook...
Cube
Cube fietsen zijn ontzettend mooie sportief uitgeruste fietsen. Ze zijn herkenbaar aan de strakke designs en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Cube is een Duits fietsmerk en is vooral bekend van zijn mountainbikes. Maar ook de Cube elektrische fietsen, racefietsen en hybride fietsen zijn gemaakt met dezelfde Duitse degelijkheid.
Gazelle
Koninklijke Gazelle maakt al meer dan 125 jaar fietsen in het Gelderse Dieren in Nederland. Onze fietsen zijn licht, kwalitatief en comfortabel. Wij denken altijd na over hoe ons design slimmer kan en de techniek van onze e-bikes nog innovatiever. Gazelle maakt zo'n 250.000 fietsen per jaar. Dit doen wij vol passie en overgave!
Koga
Premium kwaliteit en service sinds 1974. Ontworpen én handgemaakt in Nederland. Door de actieve connectie met de wielersport is KOGA in staat om haar kennis, passie en toewijding om te zetten in superieure producten voor iedere fietsliefhebber.
Pegasus
Kwaliteit voor een goede prijs, dat is al 35 jaar lang ons doel. Daarbij maken we gebruik van de kennis en ervaring van onze partners. En we stellen de wensen van onze klanten altijd voorop.
Reany Bikes
Ride in Style! Onze missie is Back to Bike: Gewoon weer lekker fietsen, op een lichte, slanke en stijlvolle fiets welke je makkelijk meepakt. Zonder gedoe van je dagelijkse rit een fijn moment maken, op een mooie fiets. Daar doen we het voor!
Stromer
Wij geloven dat in elke meter kwaliteit zit. Ook bij het dagelijkse woon-werkverkeer. Hiervoor ontwikkelen we speed pedelecs met karaktersterkten.
Trek
Werelds beste fietsen komen enkel van 's werelds beste fietsenfabrikant. Elke Trek wordt gebouwd om de kwaliteit van jouw rit te verbeteren, en elk model wordt ondersteund door onze traditie van prestaties, duurzaamheid en precisieproductie. Zoek jouw volgende fiets in ons complete aanbod strakke mountainbikes, snelle racefietsen en stijlvolle stadsfietsen.
Union
Omdat we ze al meer dan honderd jaar maken. Sinds 1904, om precies te zijn. Ons eerste rijwiel, gemaakt door de drie gebroeders Van den Berg, was meteen raak. Er was één probleem. Back in the days kon lang niet iedereen fietsen. Dus kwamen de slimme rakkers op een idee: fietsles geven. En zo geschiedde.
Urban Arrow
Bij Urban Arrow willen we koploper zijn in stedelijke mobiliteit. Onze designfilosofie is helder en gewaagd: always ahead. We passen deze filosofie toe sinds de eerste Urban Arrow werd gemaakt in 2010.