John Vermeulen Geldrop


Winkel Geldrop
 040 - 286 25 71
Keuze 1 Winkel 
Keuze 2 Werkplaats

di-vr: 09:00 - 18:00
za: 09:00 - 17:00

fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner


Winkel Geldrop
 040 - 286 25 71
Keuze 1 Winkel 
Keuze 2 Werkplaats

di-vr: 09:00 - 18:00
za: 09:00 - 17:00

Waar elke trap een verhaal van innovatie en vrijheid vertelt! 

Over Reany Bike


In het hart van het merk ligt het geloof dat een fiets niet alleen een vervoermiddel is; het is een symbool van vrijheid, een middel voor verkenning en een metgezel op de reis van het leven. ReanyBike is geboren uit het verlangen om de fietservaring opnieuw te definiëren, waarbij geavanceerde technologie wordt gecombineerd met een passie voor de open weg.

Ride in Style! Hun missie is Back to Bike: Gewoon weer lekker fietsen, op een lichte, slanke en stijlvolle fiets welke je makkelijk meepakt. Zonder gedoe van je dagelijkse rit een fijn moment maken, op een mooie fiets. Daar doen we het voor!

Innovatie opnieuw gedefinieerd


Bij ReanyBike geloven ze in het verleggen van grenzen. Hun e-bikes zijn meer dan alleen een vervoermiddel; ze vertegenwoordigen een levensstijl gedreven door innovatie. Geen zware accu's, geen grote schermen – alleen een slank, efficiënt ontwerp dat het plezier van het fietsen versterkt.

Onze oorsprong
Opgericht met een visie om woon-werkverkeer en recreatief fietsen te transformeren, begon ReanyBike in de bruisende straten van innovatie - Duitsland. Geïnspireerd door de precisie en excellentie van Duitse techniek, hebben ze ons ten doel gesteld e-bikes te creëren die de perfecte synergie tussen functionaliteit en stijl belichamen.

REANY Bike W1
<p>De W1 van Reany is een opvallende verschijning met zijn prachtige kleur en stijlvolle design. Deze elektrische fiets is voorzien van een uitneembare ge&iuml;ntegreerde accu in het frame en dit model is voorzien van een led ge&iuml;ntegreerd display in het carbon stuur wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling.&nbsp;</p>

De W1 van Reany is een opvallende verschijning met zijn prachtige kleur en stijlvolle design. Deze elektrische fiets is voorzien van een uitneembare geïntegreerde accu in het frame en dit model is voorzien van een led geïntegreerd display in het carbon stuur wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. 

REANY Bike N1
<p>De N1 van Reany is een opvallende verschijning met zijn prachtige kleur en stijlvolle design. Deze elektrische fiets is voorzien van een uitneembare ge&iuml;ntegreerde accu in het frame en dit model is voorzien van een led ge&iuml;ntegreerd display in het carbon stuur wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling.&nbsp;</p>

De N1 van Reany is een opvallende verschijning met zijn prachtige kleur en stijlvolle design. Deze elektrische fiets is voorzien van een uitneembare geïntegreerde accu in het frame en dit model is voorzien van een led geïntegreerd display in het carbon stuur wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. 

REANY Bike W1 Pro
<p>De W1 PRO e-bike van Reany is een opvallende verschijning met zijn prachtige kleur en stijlvolle design. De e-bike is de lichtste e-bike in de Benelux. Deze elektrische fiets is voorzien van een uitneembare ge&iuml;ntegreerde accu in het frame en dit model is voorzien van een Oled ge&iuml;ntegreerd display in het carbon stuur wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling.</p>

De W1 PRO e-bike van Reany is een opvallende verschijning met zijn prachtige kleur en stijlvolle design. De e-bike is de lichtste e-bike in de Benelux. Deze elektrische fiets is voorzien van een uitneembare geïntegreerde accu in het frame en dit model is voorzien van een Oled geïntegreerd display in het carbon stuur wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling.