19 april testdag Urban Arrow en 25 en 26 april testdagen Stromer 19 april testdag Urban Arrow en 25 en 26 april testdagen Stromer


Winkel Geldrop
 040 - 286 25 71
Keuze 1 Winkel 
Keuze 2 Werkplaats

di-vr: 09:00 - 18:00
za: 09:00 - 17:00

 

fietsbannerOnze vakmensen

Onze vakmensen dragen de visie van John Vermeulen Fietsen uit en hebben specialistische kennis in huis om u te kunnen voorzien van het juiste advies en maatwerk. U bent altijd welkom bij ons voor een praatje of advies.

fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner

Onze standaard

John Vermeulen Fietsen garandeert zorgeloos fietsplezier. Daarom houden we graag vast aan onze Fietsstandaard: onze Zeven Garanties voor Service en Onderhoud. Dat is voordelig voor jou als koper en leuk voor onze vakmensen. Onze Zeven Garanties op een rijtje.

 

1. Bij reparatie krijg je een gratis leenfiets.

Kan je fiets niet onmiddellijk worden gerepareerd? Geen nood. Wij weten hoe vervelend het is om je vertrouwde tweewieler even te moeten missen. Geen fiets hebben is erg onhandig. We geven je gewoon zolang het duurt een goede gratis leenfiets. Elektrisch of spierkrachtaangedreven, we hebben beide types.

 

2. Onze zadel omruilgarantie.

Ai, een nieuw zadel. Dat is soms een pijnpuntje. Heb je een nieuwe fiets gekocht bij ons en kun je maar niet wennen aan het zadel? Dan ruil je het gewoon om voor een comfortabeler zadel.* Voor ons is het belangrijkste dat jij comfortabel op weg kunt.
*Kies je een zadel in een vergelijkbare prijsklasse uit dan hoef je niets bij te betalen. Kies je een zadel in een hogere prijsklasse uit dan reken je enkel het prijsverschil af.

 

3. Voor de aankoop een gratis proefrit.

Maak voorafgaand aan je keuze een proefrit op je nieuwe fiets! Dan weet je altijd zeker dat je de juiste keuze maakt.

 

4.  Gratis servicekaart bij elke op maat geleverde nieuwe fiets.

Je wilt het liefst dat je nieuwe fiets voor altijd nieuw blijft. Daarom vinden wij goed onderhoud zo belangrijk. Koop je een nieuwe fiets bij John Vermeulen Fietsen dan krijg je daar een gratis servicekaart bij.
Bij elektrische fietsen is dat naast een kosteloze afleverbeurt, zelfs 2 onderhoudsbeurten helemaal gratis en 3 onderhoudsbeurten met korting.
Bij gewone fietsen is naast de gratis afleverbeurt, ook de eerste onderhoudsbeurt gratis. Daarna krijg je van ons nog 3 onderhoudsbeurten met korting aangeboden.

 

5. Quick service voor kleine reparaties.

Ideaal! Heeft je fiets een kleine reparatie nodig - tot 15 minuten – dan krijgt je fiets onze speciale ‘quick service’. Dat doen we snel of zelfs ter plekke tussendoor, terwijl jij even wacht of snel wat boodschappen haalt. Kun je daarna weer snel op pad.

 

6. Kwaliteitsgarantie op alle reparaties.

Bij John Vermeulen Fietsen staat vakmanschap voorop. Vanzelfsprekend zijn onze mensen speciaal opgeleid voor bijvoorbeeld het repareren van jouw fiets. Wat ons betreft hoort daar ook een kwaliteitsgarantie bij, een belangrijke zekerheid voor jou.

 

7. Wij zijn officieel BOVAG-lid.

  • Officiële merkspecialist
  • Groot kwaliteitsassortiment
  • Deskundig advies
  • BOVAG garantie
  • 6 maanden garantie op gebruikte fietsen boven €250,00
Subsidies voor zakelijke bakfiets
<p>Steeds meer bedrijven kiezen voor de elektrische bakfiets in plaats van de bestelbus. En dat is niet voor niets. Wereldwijd zien we meer en meer steden het initiatief nemen om vervuilend verkeer uit het stadscentrum te weren.</p>

Steeds meer bedrijven kiezen voor de elektrische bakfiets in plaats van de bestelbus. En dat is niet voor niets. Wereldwijd zien we meer en meer steden het initiatief nemen om vervuilend verkeer uit het stadscentrum te weren.

Gazelle Eclipse C380 HMB
<p>Ga er eindeloos lang op uit met de Eclipse C380 HMB. Dankzij Bosch&rsquo; meest krachtige middenmotor en de accu met grote capaciteit. Je schakelt traploos voor extra gemak.<br />
<br />
Verkrijgbaar in de kleuren:&nbsp;<br />
Anthracite Grey&nbsp;en&nbsp;Metallic Orange<br />
<strong>Vanaf &euro;&nbsp;5.999,-</strong></p>

Ga er eindeloos lang op uit met de Eclipse C380 HMB. Dankzij Bosch’ meest krachtige middenmotor en de accu met grote capaciteit. Je schakelt traploos voor extra gemak.

Verkrijgbaar in de kleuren: 
Anthracite Grey en Metallic Orange
Vanaf € 5.999,-

Top 6 e-bikes
<p>Direct uit voorraad leverbaar Gratis servicekaart t.w.v. &euro;250,- Extra hoge inruilwaarde voor uw huidige fiets</p>

Direct uit voorraad leverbaar Gratis servicekaart t.w.v. €250,- Extra hoge inruilwaarde voor uw huidige fiets