John Vermeulen Geldrop


Winkel Geldrop
 040 - 286 25 71
Keuze 1 Winkel 
Keuze 2 Werkplaats

di-vr: 09:00 - 18:00
za: 09:00 - 17:00

fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner

Nieuwe stand-alone GPS-tracker: Tracefy SOLO


Wij hebben een nieuwe GPS-tracker ontwikkeld, de ‘Tracefy SOLO’. Met de Tracefy SOLO heb je een betaalbare GPS-tracker die echt alleen bedoeld is voor track-en-trace na diefstal.

De SOLO wordt, net als de Tracefy PRO, door een specialist onzichtbaar in jouw e-bike geïnstalleerd maar niet aangesloten op de stroomvoorziening van de e-bike. Voor de SOLO voldoet een eigen interne batterij. In plaats van een real-time locatie geeft de SOLO zes keer per dag een locatie af. Je krijgt geen notificatie als je fiets verplaatst.

Als je ziet dat jouw fiets is verdwenen, kun je een melding maken in de SOLO App, waarna de opsporingsdienst direct in actie komt om de fiets terug te halen. De SOLO is vanaf april 2024 verkrijgbaar via onze dealers en komt met een driejarig abonnement op connectiviteit en opsporing. Na drie jaar dient de SOLO te worden vervangen.

Tracefy SOLO GPS Tracker: €129,95
3-jarig abonnement: €69,95 per jaar

Verschil met andere stand-alone trackers en peilzenders


Er zijn al wel wat soortgelijke producten op de markt zoals peilzenders, maar die maken doorgaans alleen gebruik van het LoRa-netwerk voor een locatiebepaling. LoRa staat voor “Long Range” en is een draadloze communicatietechnologie die is ontworpen voor het verzenden van kleine hoeveelheden gegevens over lange afstanden met een laag energieverbruik.
Wij maken voor de SOLO ook gebruik van LoRa en hierdoor hoeven we de SOLO niet aan te sluiten op de voeding van de e-bike. Het nadeel van het LoRa-netwerk is dat het alleen in Nederland dekking heeft en dat de dekking in buitengebieden nog niet zo goed is.
Om die reden hebben wij o.a. ook een GPS-sensor toegevoegd die we in geval van diefstal kunnen activeren.
Op deze manier hebben we in buitengebieden en net over de grens ook een nauwkeurige locatiebepaling. Tracefy is hiermee ook de eerste aanbieder van een stand-alone tracker voor e-bikes mét GPS-tracking.

Verzekering


De Tracefy SOLO is, net als de Tracefy PRO, goedgekeurd door alle bekende fietsverzekeraars. Dus als er voor jouw e-bike een GPS-tracker verplicht is om deze te kunnen verzekeren tegen diefstal, kun je kiezen voor de PRO én de SOLO. ENRA verzekeringen, ANWB en Unigarant geven een korting op een diefstalverzekering als je fiets is uitgerust met de Tracefy PRO of SOLO.

Tracefy SOLO App


De SOLO komt met een eigen App die je onder de naam ‘Tracefy SOLO’ kunt downloaden in de Google Play en App Store. Anders dan bij de Tracefy PRO heb je geen real-time locatie of ritregistratie, maar wel 6 keer per dag een actuele locatie.
Daarnaast kun je via de SOLO App direct de Tracefy opsporingsdienst inschakelen bij diefstal.
Kies voor de Tracefy PRO om altijd een real-time locatie te kunnen zien en voor uitgebreide features als ritregistratie, notificatie bij verplaatsing, routes en statistieken. Het onderscheid tussen de twee GPS-trackers wordt verder duidelijk in onderstaande tabel.

Gerust onderweg met Bypoint
<p>Krijg je na een ongeluk binnen een uur eerste hulp, dan heb je de grootste kans om goed te herstellen. Een snelle responstijd kan dus van levensbelang zijn. Val jij met de fiets, dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden.</p>

Krijg je na een ongeluk binnen een uur eerste hulp, dan heb je de grootste kans om goed te herstellen. Een snelle responstijd kan dus van levensbelang zijn. Val jij met de fiets, dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden.

Tracefy
<p>De SOLO wordt, net als de Tracefy PRO, door een specialist onzichtbaar in jouw e-bike ge&iuml;nstalleerd maar niet aangesloten op de stroomvoorziening van de e-bike. Voor de SOLO voldoet een eigen interne batterij.&nbsp;</p>

De SOLO wordt, net als de Tracefy PRO, door een specialist onzichtbaar in jouw e-bike geïnstalleerd maar niet aangesloten op de stroomvoorziening van de e-bike. Voor de SOLO voldoet een eigen interne batterij. 

Kinekt zadelpennen
<p>De Kinekt zadelpen isoleert het lichaam van de hobbels en oneffenheden in het wegdek, waardoor je op elk terrein in het zadel kan blijven. Je lichaam, de fiets en het wegdek vormen samen een geheel van bewegende delen.</p>

De Kinekt zadelpen isoleert het lichaam van de hobbels en oneffenheden in het wegdek, waardoor je op elk terrein in het zadel kan blijven. Je lichaam, de fiets en het wegdek vormen samen een geheel van bewegende delen.