Winkel Geldrop
 040 - 286 25 71
Keuze 1 Winkel 
Keuze 2 Werkplaats

di-vr: 09:00 - 18:00
za: 09:00 - 17:00

fietsbanner
fietsbanner
Extend the Possible

ST7


Het Alinghi Red Bull Racing Team is het toonbeeld van snelheid, precisie en uitmuntendheid. Dankzij de ST7 ARBR Limited Edition, kunt u zich voortbewegen met dezelfde top performance als dit legendarische team.

De ST7 ARBR Edition, met meegeleverde leather bag met Alinghi Red Bull Racing logo, is ontworpen met geavanceerde technologie en een ongeëvenaard design, waardoor hij zich onderscheidt van andere voertuigen. Als u net als het legendarische Alinghi Red Bull Racing Team de sensatie van snelheid, precisie en uitmuntendheid wilt ervaren, dan is de ST7 ARBR Edition de perfecte keuze voor u.

Shifting into the future!

‘s Werelds eerste speed-pedelec met Pinion Smart.Shift


De Stromer ST7 is 's werelds eerste speed-pedelec met het nieuwe elektronische Pinion Smart.Shift schakeling. Pinion Smart.Shift brengt de rijdynamiek van een auto over op de e-bike. Hij combineert de betrouwbare en nagenoeg onderhoudsvrije techniek van een handgeschakelde aandrijving met de voordelen van elektrisch schakelen met een druk op de knop.

Alles onder controle, waar en wanneer u ook bent.

Met Stromer OMNI connect.


Uw ST7 vertelt u alles wat u wil weten. Van de kilometers die u in totaal al hebt afgelegd tot hoeveel wattage u zelf hebt getrapt of de toestand van de bike en nog veel meer... De boordcomputer van uw bike en uw app zijn volledig met elkaar geconnecteerd. Met geïntegreerde versnellingsweergave van Pinion Smart.Shift.