John Vermeulen Geldrop


Winkel Geldrop
 040 - 286 25 71
Keuze 1 Winkel 
Keuze 2 Werkplaats

di-vr: 09:00 - 18:00
za: 09:00 - 17:00

fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
ST5 Smartshift

De Executive onder de speed pedelecs


De ST5 met standaard ABS is nu in een nieuwe versie uitgerust met het elektronische schakelsysteem Pinion Smart.Shift, de Stromer geluidsmodule en een lang spatbord voor comfortabele, droge voeten.

De highlights van de nieuwe ST5

Waarschuwings- en meldingsgeluiden

Stromer sound

Stromer Sound biedt unieke akoestische feedback voor verschillende gebeurtenissen, waardoor de algehele gebruikerservaring wordt verrijkt.

Droge voeten

Lang spatbord

Blijf droog en rij zorgeloos met het lange spatbord. Het beschermt uw benen en voeten tegen nattigheid terwijl het water en vuil weghoudt van uw remmen en aandrijving. Verover de straten met vertrouwen.

Soepel elektronisch schakelen

Pinion Smart. Shift Technologie

De nieuwe ST5 is uitgerust met de Pinion Smart.Shift 9-speed versnellingsbak, bekend om zijn robuustheid en duurzaamheid. Ervaar naadloze schakelmomenten, of je nu stilstaat of in beweging bent, dankzij de snelle en precieze schakelmogelijkheden.

Met het extra voordeel van een onderhoudsarme carbon riem van Gates, zorgt dit model voor een harmonieuze en geruisloze rijervaring.

Connectiviteit

Alles bij de hand met Stromer OMNI connect

Accuvermogen, gereden kilometers of de persoonlijke rijperformance – de ST5 Pinion vertelt het u allemaal. Via de boordcomputer of remote op uw smartphone. 

Voordelen van een e-bike met ABS

Het volledig geïntegreerd

Antiblokkeringssysteem van Blubrake

Intelligente technologie uit de motorsport, voor meer veiligheid en rijplezier.

Herkent gevaarlijke remsituaties

Bij abrupt remmen kan het voorwiel blokkeren of wegglijden, maar kan ook het achterwiel van de grond komen. Het Blubrake antiblokkeringssysteem van de Stromer ST5 Pinion herkent potieneel gevaarlijke remmanoeuveres en regelt automatisch de druk van de voorrem.

Stabiliseert de rit

Het Blubrake antiblokkeringssysteem van de ST5 Pinion geeft u meer controle in kritieke remsituaties, door meer rijstabiliteit en een verbetere handeling van uw speed-pedelec. De bike blijft in elke situatie manoeuvreerbaar

John Vermeulen Geldrop