Winkel Geldrop
 040 - 286 25 71
di-vr: 09:00 - 17:00
za: 09:00 - 17:00

fietsbanner

John Vermeulen Fietsen geeft fietsen weg!

Bij John Vermeulen Fietsen doen we altijd graag iets voor de mensen in de omgeving. Zo hebben wij jaarlijks acties waarbij we mooie organisaties zoals de voedselbank steunen. Ook dit jaar zijn we druk bezig met het opzetten van een leuke actie om de gemeenschap op weg te helpen. Een aantal Oekraïense vluchtelingen heeft van ons al een fiets gekregen, wat ons op het volgende idee zetten: Geef een fiets aan iemand die hem verdient.

De corona crisis hakte er flink in, hierdoor heeft niet iedereen het even makkelijk gehad de afgelopen jaren. Ken jij iemand die het verdient om eens wat geluk te krijgen? Stuur dan een mail naar actie@johnvermeulenfietsplezier.nl of vul ons contact formulier in onder aan de pagina. Geef aan waarom jij vindt dat diegene een gloednieuwe fiets verdient en wat hij/zij volgens jou heel goed doet. Dan maakt diegene kans op een fiets die we met veel plezier gaan overhandigen!!

De fiets die weggegeven zal worden zal een Cortina U4 Transport 1v of een Cortina U1 1v worden. Of een andere fiets naar eigen keuze waarbij de eerste 500 euro vergoed worden.