John Vermeulen Geldrop


Winkel Geldrop
 040 - 286 25 71
Keuze 1 Winkel 
Keuze 2 Werkplaats

di-vr: 09:00 - 18:00
za: 09:00 - 17:00

fietsbannerOnze vakmensen

Onze vakmensen dragen de visie van John Vermeulen Fietsen uit en hebben specialistische kennis in huis om u te kunnen voorzien van het juiste advies en maatwerk. U bent altijd welkom bij ons voor een praatje of advies.

fietsbanner
fietsbanner
Limited Edition 2022

Gazelle Grenoble C5 HMB 400Wh

Comfort en sportiviteit in één fiets
Nu van € 3599, met inruil, voor € 2599

Riem: stil en onderhoudsarm
 

Een grote plus van de Grenoble C5 HMB is de riemaandrijving van Gates. Een riem heeft namelijk meerdere voordelen ten opzichte van de klassieke kettingaandrijving. Om te beginnen is een riemaandrijving muisstil en vergt deze weinig onderhoud. Je hoeft hem, in tegenstelling tot een ketting, niet te smeren en hij gaat 3 tot 5 keer langer mee dan een ketting.

Krachtige middenmotor
 

De Grenoble C5 HMB is voorzien van een krachtige Bosch Performance Line middenmotor van 65Nm. Daarmee draai jij je hand niet om voor tegenwind of heuvels. De accu is geïntegreerd in het framedesign en dus netjes weggewerkt met een vermogen van 400Wh of zelfs 500Wh. Dit verlaagt het zwaartepunt en verbetert zo de wegligging.

Luxe afwerking, meer comfort
 

Details maken vaak het verschil. Dat geldt ook voor de Grenoble C5 HMB. Deze e-bike heeft lederen handvatten. Die liggen enerzijds heerlijk in de hand en geven de e-bike anderzijds een luxe karakter. Ook het gelzadel komt de uitstraling en het comfortniveau ten goede. Dit zadel dempt oneffenheden, wat zeker welkom is als je langer op pad bent.

Krachtig en beheerst afremmen
 

Fiets je van een heuvel of juist door het drukke stadsverkeer? Dan wil je zonder nadenken veilig kunnen remmen. Hydraulische schijfremmen bieden de remkracht en het doseringsvermogen om op elk moment gecontroleerd te kunnen afremmen. Ook bij regen.